sanneback

Alla inlägg under mars 2011

Av sanneback - 6 mars 2011 20:24

var iväg och sola...sola inge länge, har aldrig solat förut och måste nog ta det lugnt från början annars kommer jag bränna mig typ, sedan käka vi och jag tog en springtur, jag vågar inte springa själv i torvalla så joel fick köra bedvid :)

kl nio blir det bb sedan sova, får se om jag får jobba imorgon men troligtvis inte, så jag ska på stan och boka tid för synundersökning, känns som om att jag ser sämre :/ och kolla om det finns några snygga glasögon!


s.

ANNONS
Av sanneback - 6 mars 2011 14:08

sitter och kikar 112 på liv och död, ett mycket bra program! joel är iväg och tränar så jag väntar här! vi ska iväg och köpa semla! är så sjukt sugen på de just nu, sedan ska vi sola :P måste bygga lite bränna innan jag åker till thailand! dock kan jag inte bli brun över huvud taget men måste försöka...

i fredags så gick vi ut, hade det trevligt och träffa mycket folk :)


     


så här såg jag ut, älskar spetslinnet! går att ha till allt och det är snyggt!

i lördags så var jag, joel, henke och löqen och fikade på paus, sedan drog vi hem och kika på bridget jones dagbok... en bra film tycker jag, fast joel var inte lika glad över att behöva se den :P nu ska jag fortsätta kika tv och vänta på joel :)


s.

ANNONS
Av sanneback - 4 mars 2011 14:54


igår kväll var jag på tantgympa, haha sjukt töntigt men det är riktigt bra träning!

idag har familjen varit och vaccinerat oss inför resan...och jag hatar verkligen sprutor, men överlevde!             

leggings jc, linne gina, sjal jc,

hela helgen kommer jag vara i ängsmon hos joel :)


s.

Av sanneback - 3 mars 2011 12:01

idag kom magnus med något som jag var sugen på sedan igår, semla !


igår fungerade äntligen både internet och telen igen! men må ju säga att det är lite skönt att vara utan, men det är läskigt att man är så beroende att kunna nå varandra på telen eller sitta vid datorn.... 

igår så tog jag och beställde hem lite förstoringar på bilder jag tagit, bland annat dessa       och ska nog göra en vägg med bara mina foton jag tagit på naturen och djur, men först vill jag måla om rummet och fixa de, och måste iväg och fixa ramar så det blir snyggt! tyvärr så  vill jag göra detta när jag flyttar och få till det alldeless för mig själv, men nu får de bli i mitt rum istället :)


s.

Av sanneback - 2 mars 2011 21:17

inge jobb idag, och jag hatar de! jag vill jobba men kan inte göra så mycket åt de just nu, men det är segt för jag vill hemifrån nuuuu! kommer inte palla att bo hemma mycket länge till! less.... sedan matchen idag gick skit.... känner mig inte på humör med något alls, så tar och lägger mig och sover!

Av sanneback - 1 mars 2011 13:14

lika underbart väder idag som igår, jag har vårkänslor... och kommer bli riktigt deprimerad om de kommer en massa snö och över minus 20 :/ nu får de fortsätta att vara runt nollgrader och sol :) det är en och en halv månad kvar tills jag och familjen åker till thailand, längtar extremt mycket, och när man kommer hem är det maj och vååååår, förhoppningsvis! 

tog mig en springtur i solen idag med, riktigt skönt! sedan ikväll blir det tantgympa med laget! nu ska jag dra och jobba till halv sex.... 

så här ser jag ut idag... shorta jc, tröja jc, byxor rut m.fl. 


s.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se