sanneback

Alla inlägg under mars 2011

Av sanneback - 13 mars 2011 20:05

fredags: hitta jag ett linne och en skinnjacka      

plus så tog jag hem ett par glasögon, dock vet ja inte om jag ska köpa dom för det är riktigt dyrt med glasögon, men kul med lite nytt! sedan utgång med dessa       

lördags: var mest seg, sov och sov sedan kika skidor och melodifestivalen, tycker dock att han inte var bra och tror att han inte ens kommer till festivalen!

söndag: jag och joel sola en stund, sedan skjuttsa han hem mig, så nu har jag nyss duschat efter jag har varit och träna, ska kika bb sedan, nu maaaat!


s.

Av sanneback - 11 mars 2011 11:32

varit ute i fina solen och sprungit en sväng, riktigt skönt! nu ska jag in till stan, sola och kolla ögonen  :) får se om jag fått sämre syn eller inte!

sedan ikväll blir de kanske utgång, får se om hur de blir :)


s.

Av sanneback - 10 mars 2011 11:03

åkte och hälsa på erika en sväng igår, mycket trevligt! sedan fick jag värdens huvudvärk så jag åkte hem och la mig, somna på en gång och sov till halv tio, mycket skönt, hande även tiger hos mig hela natten :) 


 

...undra vad man ska fördriva tiden med idag då, ingen aning... ta en promenad i det fina vädret sedan är det träning :) 


s.

Av sanneback - 9 mars 2011 18:23

idag har jag åkt runt över allt tror jag, men har hittat en hel del också och jag är sjukt nöjd över mina köp :) detta hitta jag:

    

skrubbhanskar, nagellack och smink från åhlens, bh och tröja från gina 


  

jacka från hm, gillar den riktigt mycket och kommer passa bra till våren och sommaren :) det bästa köpet idag var denna,


   en klädhängare från pingstkyrka, och jag är så sjukt nöjd över de, snygg och kommer passa på rummet och i en hall längre fram i tiden, hämtade även ut korten idag, dom vart riktigt bra, visar dom imorgon :) nu ut och springa!


s.

Av sanneback - 8 mars 2011 17:41

jobba gick superfint idag, sluta vid halv fem redan fast jag stängde, så det var mycket skönt att få komma hem tidigare :)

ska snart sticka iväg på tantgympa, sjukt töntigt men måste röra på mig känner jag!

har inge jobb imorgon, så de kanske blir staden och fixa synundersökning, ser verkligen inge bra! skulle också vilja ha nya glasögon, synd att glasögon är så j*vla dyra, men det är ju kul att kunna byta lite :P

fick även mina förstoringar idag, dock saknas det fem kort som inte kommit än, men dom vart bra så nu saknas ramar och en nymålat rum!

s.

Av sanneback - 8 mars 2011 08:42

klev upp en halvtimme tidigare idag, tog mig ut och sprang en bit, och jag måste säga något bättre finns de inte!!! speciellt nu, solen titta fram, nollgradigt och mestadels asfallt:) känns verkligen som om att våren är på väg och kommer bli deprimerad om de ska komma mer snö och bli superkallt igen :/

det ser ut att bli super bra väder idag, tur att man ska vara ute mest hela dagen idag :) 


            ge mig sommar :)


s.

Av sanneback - 7 mars 2011 21:35

varit iväg på träning, duschat och nu sitter jag i sängen med sällskap av denna söta sak, underbar hund :) han är trött och jag är trött....sova!


  


men ska kika lite på utbildningar, fundera och sedan komma fram till något som jag ska söka, har ju redan sökt till vindkraftstekniker men behöver nog ha en plan b också.. jag kommer kanske inte in och då känns de tråkigt att inte kunna ha flar alternativ att välja på, men mina betyg suger och kommer inte få så mycket bättre på högskoleprovet heller! jobbigt, för jag vill verkligen plugga och komma vidare, kommer ingen stans nu med att vara arbetslös... och något jobb kommer jag inte att få mer än de jag har! så har bara ett alternativ, men det är så sjukt svårt att veta vad man ska göra i livet!!!! 



natt s. 

Av sanneback - 7 mars 2011 16:14

idag så ringde dom från jobbet kl 7 imorse, bara för att så klart hade man varit uppe lite längre och kikat film och inte trott att dom skulle ringa, men men... är alla fall glad att jag får jobba lite! ska även jobba 9-17.30 imorgon :) då ska småttingarna åka skidor i klöstaloppet som dom kallar de :)

och så är det fet tisdagen imorgon ;) seeeeeeeemla!        

ikväll ska jag på träning, sedan bara ta det lugnt! fick bara några bilder hem av dom som jag beställde i torsdags, så antagligen kommer det ett brev imorgon och så får jag hämta resten på ica :) det visar sig! 

Ovido - Quiz & Flashcards