sanneback

Alla inlägg under mars 2011

Av sanneback - 24 mars 2011 13:01

fan vad less jag är på vädret :/ gick ut med abbe en stund men blåste nästan bort plus så halka man vart man än gick, så det är mindre kul.... jag som skulle ut och springa senare idag men det blir nog rullbandet istället! 

jag som ville ha vår och härligt väder !


 


men våren verkar man få vänta på ett tag till, men om 22 dagar åker vi till thailand och jag längtar så extremt mycket :) förhoppningsvis när man kommer hem den 1 maj är det nog vår, annars jävlar!!! haha nu ska jag hänga tvätten...


s.

Av sanneback - 23 mars 2011 20:58

idag så har jag inte gjort mycket, sov till tio... tycker tiden just nu är extremt jobbig, för jag har inga fasta tider över huvud taget, och sover länge och är uppe länge :/ men det blir väl så när man inte har några runtiner... egentligen ska man ha en tid man kliver upp varje dag vare sig man är uppe lite längre eller inte har ett skit att göra om dagen! så jag tog mig tid och kika på första avsnitten av gossip girl säsong två ;) sjukt bra!! sedan åkte jag och joel och käka en sallad på daffys, mycket gott! 


     

längtar tills på fredag, så ska vi käka ute på wingston, dom har riktigt bra mat och en stor köttbit är vad jag är sugen på !!

imorgon visar jag en dress jag köpte på hm som kommer komma till användning i thailand plus ett par solbrillor :) fan vad jag längtar!! nu gossip girl i massor !


s.

Av sanneback - 22 mars 2011 16:02

fredag- beskriver jag med bilder,


                                         


lördag- bestod av att vara bakis, och ta hand om joel som brytit lillfringret:/

söndag- inte göra mycket dag,

måndag- hämta nya glasögonen


   


idag fyller joels mamma år så vi ska hämta mat från lilla siam och sedan blir det bara lugnt och skönt :) så det ska vara !


s.

Av sanneback - 17 mars 2011 17:34

åkte och hämtade herr sjölund efter hans jobb igårkväll, la oss och vakan kl halv ett, och det kändes mindre bra :P hatar att sova bort hela dagen men men, kanske behövdes lite extra sömn, så idag har det inte hänt mycket, kollat klart på hela säsong ett av gossip girl :) sjukt bra! 

imorgon jobbar jag 9-15.30, efter det blir de grillning och dricka gott :) tror jag!


s.

Av sanneback - 16 mars 2011 22:17

har äntligen tagit tag i akvariumet, det såg ut så här

 

nu ser det ut så här

 

plus så köpte jag två nya fiskar, så nu är det lite mer fart i akvariumet :)

var även på lindex och hittade lite saker på rean, ett par leggings, en spetströja och några trosor..

har varit på träningen och nu kikar jag gossip girl, fan hatar att fastna för något och när man inte kan sluta kolla, men det är bra !!


s.

Av sanneback - 15 mars 2011 13:13

idag händer det inte mycket alls, kolla dator, tvätta och städa.....

dock gick jag en sväng med abbe till bastun, riktigt skönt väder ute :)

  

           


synd att man inte har så mycket att göra ute som man skulle vilja ha, men hur kul är det att gå runt eller bara sitta? aja går nog ut om en stund igen :)


s.

Av sanneback - 14 mars 2011 21:54

efter jobbet så åkte jag till stan och beställde glasögonen, jag är nöjd, men det är lite dyrt, men men jag ville ha dom :) sedan åt jag middag med mimmi, trevligt! efter så åkte jag hem för träning!

men mår inte riktigt hundra om man säger så, mår illa och är trött.... vill verkligen inte ha någon magsjuka. skulle inte förvåna mig om jag skulle få de, med tanke på att hela dagis har haft magsjuka... det visar sig! 

fick även hem säsong 1, 2 och 3 av gossip girl, nu ska jag börja se serien från början, så nu har jag något att göra under dagarna :P


s.

Av sanneback - 14 mars 2011 13:07

funderar fortfarande på om jag ska köpa glasögonen eller inte?? så här ser dom ut,

men det känns som om jag verkligen inte passar i dom, men man vänjer sig antar jag, dom är väldigt olik än dom jag har nu, men som sagt alltid kul med något nytt :) får se, ska till optikern idag efter jag jobbat och bestämma mig!

för just nu har jag rast, och ska snart jobba igen :)


s.

Ovido - Quiz & Flashcards