sanneback

Alla inlägg den 5 september 2011

Av sanneback - 5 september 2011 19:23

sista lektionen gick bra! åkte hem och fick av snälla mamma ställa mig och rensa kantareller...gick ganska fort ändå, sedan gjorde hon goda kantarellmackor i ugnen! dock hade jag ingen matlust alls, mått illa nu på eftermiddagen och trött, åt så klart de hon gjort och det var nog maten som fattades! jag åt en redig lunch men det räckte tydligen inte, att man kan må så illa bara för att man inte får mat! skulle aldrig skita i att äta för att tex. gå ner i vikt, mat är fan det bästa som finns :)


jag skiter i träning ikväll, jag orkar inte...bättre vila och träna imorgon då man är pigg! ska bli skönt att få en dag ledig och kunna plugga riktigt!

mamma skulle ut och gå med abbe och det har ju regnat precis hela dagen och mamma satte på abbe en regnkappa, hahaha han ville inte ens gå ett steg med den på, det såg så himlans roligt ut!


 

sötnöten! annars så har buck ställt älg så magnus fick skjuta! första dagen!! han vet vad han ska göra den underbara hunden :)


 

s.

Av sanneback - 5 september 2011 11:36

gårdagen spenderades med joel och bingolotto :) dock vann vi iget alls, och det är inte så förväntat om man säger så, men mycket smart drag av dom att programmet bara är en timme långt och utan reklam, gick sjukt fort att spela :P har nyss haft ellära och ska käka lite mat sedan blir det elkpompetens, kommer att komma hem runt halv sju ikväll, tur man är ledig imorgon och kan sova ut en stund! då ska jag in till stan och fixa lite småsaker som inte är fixat! ett par riktiga skor måste vi ha för klättringen och de har jag inte införskaffat mig än!


 

vill ha värme! fan iskallt och bara regn ute!


s.

Ovido - Quiz & Flashcards