sanneback

Alla inlägg den 10 augusti 2011

Av sanneback - 10 augusti 2011 19:17

nu har jag ett nytt mål,  en runda som är på 5,2 kilometer ska jag klara av att springa på 25 min... hårt mål men det ska gå att fixa, nu sprang jag denna runda på 33 min, så 7 min bättre ska jag bli! och hastigheten jag hade när jag sprang var på 9.6 km/tim och 1 km sprang jag på 6.15 min... funger då joggkompisen? :P jag ska testa en annan app också för att se om dom är ungefär lika! men nu kom jag ju på, sträckan stämmer med tanke på att den har gps! och kan ju kolla på en karta där jag sprungit! hahaha dum jag då!  men nya mål är viktiga att sätta upp :) abbe orkade med hela tiden, dock är det svårt att trötta ut hundar, men nu sover han skönt den söta saken !



annars har jag köpt den bok vi ska ha i början av utbildningen, 400 kr... det är verkligen inte billigt att studera! men den kommer om några dagar så får se vad vi ska börja med, och det är faktiskt bara 12 dagar kvar tills jag börjar!

 natt  

s.

Av sanneback - 10 augusti 2011 17:25

öppnade idag, sjukt segt men det funka, imorgon jobbar jag 7.30-16, det är faktiskt den jobbigaste tiden att jobba, men vi har lite barn så det går nog bra :)

promenad med buck efter jobbet piggnade till mig, varit trött och seg idag.. och snart ska jag dra ut och springa, då får abbe följa med!ska även testa joggkompis på min tele under turen och se hur långt jag springer, dock tror jag att det kan missbedöma distansen, men tiden stämmer ju, fast brukar sällan använda klockan :P ska även testa den på min utmätta sträcka jag gjort med bilen och se om blir ungefär lika långt med de jag har på telen, tror inte att det blir samma men testa för då vet man att det funkar :) 


 

är hösten påväg nu? det är kallt, blåser och är allmänt ruggit... vill faktiskt ha sommar tre månader alla fall!


s.

Ovido - Quiz & Flashcards