sanneback

Alla inlägg under januari 2011

Av sanneback - 23 januari 2011 12:50

heej,


Idag händer de inte mycket, lite städning och sedan ikväll blir det träning! vilket jag längtar extremt mycket till!

igår var Jag, Joel, Henke.P, Anna och Pontus ute och körde skoter, det blev en liten lagom tur :) mycket trevligt och roligt! dock tror ja att jag ska sälja min skoter?!

Inte bestämt mig än, men det blir nog så :P 
Måste ta och boka en klipptid också, håret ser inte bra ut...plus så tror jag att jag vill göra de lite ljusare? eller ska de vara den färgen jag har nu? svååårt       

Av sanneback - 20 januari 2011 20:55

heej, 


Idag har erika varit på besök hos mig med sin lilla elin :) och sötare unge får man leta efter, vi käka lunch och prata :) sedan så gick vi ner till hennes salong och jag fick slinga hennes hår, mycket bra blev de :)
Har även kommit fram till vad jag ska göra när jag blir "stor", det blir att plugga till vindkrafts-tekniker. Utbildningen hålls i strömsund i två år, och just nu känns de bra! :) får se om jag kommer in, har fler alternativ men det är de jag vill nu!


s.

Av sanneback - 17 januari 2011 19:28

heej, 

Har jobbat idag, mellan 9-17.30 dagen gick fort och alla barnen var snälla så det gick mycket bra, är ledig resten av veckan så ska ta och plocka fram skotern som jag inte gjort än :P måste kolla om han startar, sedan byta säkring och olja!

nu blir det träning vilket alltid är skönt :)



  

Av sanneback - 16 januari 2011 22:31

okej, jag ska testa blogga, får se om hur de går :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards