sanneback

Alla inlägg under september 2012

Av sanneback - 9 september 2012 08:06

Det är väldigt skönt att vara hemma alla fall! Kom hem i lagom tid i fredags, Vi låg på ganska bra, käkade i Mora sedan åkte vi raka spåret hem! jag och Joel fixade extremt stora räkmackor, sjukt gott! Sedan blev de sängen väldigt tidigt, vakna pigg halv sju, extremt segt men vid nio stack jag och Cecilia på gymmet, skönt att börja morgonen med att träna! De blev sedan en tur till lägenheten, pappa kom med sängen så vi bar upp den, och sedan så gick vi på stan och kika, hitta inget där men sedan åkte vi på cool, där hitta jag ett litet sött köksbord och stolar, fick de för halva priset också! Vilket var toppen! Joel och Cecilia hjälpt till att få upp de till lägenheten, tack för hjälpen med allt :)
De blev sedan mat på frösön och inköp av ett kilo godis! Sandra och Mimmi kom förbi också, mysigt och de var härligt att träffa dom igen :) vi snacka och bara mös!
Nu är jag och Joel påväg till Ikea!
Fick även en lite roligt mms av en jag jobbade med, han sa att jag var saknad på taket! Haha

ANNONS
Av sanneback - 6 september 2012 21:04

Ja äntligen! Imorgon åker vi hem, oj så skönt de ska bli:) längtar hem extremt mycket just nu, kommer bli härligt att få träffa alla efter en månads uppehåll!
Idag har vi mest startat upp verk som stått stilla för dom byggt ut nätet, sedan har jag besökt banken i vara, konditori också! De blir tårta till frukost med Niklas och Ronny :)
De blev mest packa ikväll, tänkte ta en tur till gymmet men blev så sent, vill lägga mig i tid så jag orkar köra hela dagen imorgon, de blev ändå 8 kilometer löpning igår, ska nog träna med cecilia på lördag! Äntligen en kamrat att träna med :)
Men jag har haft de riktigt bra här nere ändå! Tur Jocke bara har varit två mil från mig, annars om jag varit själv hade de inte varit lika kul! Och att både gymm och bad tillgång till, "gratis". Vet inte hur jag hade klarat de utan gymmet! Men de blev en tur till Göteborg och liseberg, häng i världens minsta husvagn, utgång med vestas, mys i stugan, och massa mer!
Helgen kommer bli fullspäckad verkar de som, imorgon blir de lugnt hemma, sedan lördag blir de gymn, småpackning, staden och mys med Cecilia och Mimmi, söndag lutar de åt att åka på Ikea, få de fixat, för sedan tar skolan upp mycket tid så de kommer vara ont om tid att få till allt!
Men allt löser dig och kommer bli bra! Nu ska jag sova så de blir morgon någon gång! Jag vill hem :) natt

ANNONS
Av sanneback - 5 september 2012 09:45

Snart är jag hemma, åh så skönt det ska bli, bara få träffa alla och vara hemma helt enkelt! Men jag har de bra här också men hemlängtan är ju nått jag alltid får, speciellt efter fyra veckor och 80 mil hemifrån!
Igår så kolla vi efter läckage och sedan när vi skulle starta igång verket igen blev de fel så då gick de mindre bra för oss, men de löste sig:)
De blev chili con carne till middag, sedan blev de gymmet, axlar, rygg och mage, 4 kilometer löpning, skönt pass, kommer nog sakna detta gym lite, de är större och sjukt lite folk! Haft i stort sett alla saker för mig själv och dom har haft skivstänger som redan är vikter på och de är skönt så slipper man fixa de själv! Men vill tillbaka på fristilen, och träna med någon! Gillar verkligen de gymmet! Bästa i stan, helt klart! Gå på pass också!
Nu är vi påväg och ska mäta spänning, när jag åkte hit idag var det ännu en fin morgon! :)

Av sanneback - 3 september 2012 19:14

Oj vad fel jag skriver, men sitter med telefon så de är väl inte så konstigt, ursäkta för de! Och igår var de den andra men skrev tredje september!
Aja sovit bra som vanligt i min fina stuga, nu idag har de tillkommit tre husvagnar och två tältare! Slipper vara själv här på campingen:) är ju så mörkrädd av mig men nu är de lugnt!
Idag så har vi hållt på med transformatorn, bytt ut överspänningsskydden och koppla om:) lärorikt, och glad för att hela nätet var avstängt på ett sett, med tanke på att de går egenom hög spänning där! Så idag har vi klättrat för mycket och med för mycket saker, 105 meter är de, bra träning kan jag säga men fan vad svettig jag har varit idag! mörkt också för lamporna funkar inte då allt är avstängt! Tre verk, så har klättrat 630 meter!:) så efter de vilar man tex som ronny! men de blev både 6 kilometer löpning och ett jobbigt benpass på gymmet fast de kanske inte har behövs egentligen..
Men kommer somna så sjukt gott ikväll, ska lägga mig tidigt!
När jag åkte till lagret imorse var de riktigt fint ute:)

Av sanneback - 2 september 2012 08:08

Sammanfattning av helgen, den har varit bra och rolig:) i fredags fick vi vara ovanför molnen, en häftig känsla eftersom man inte såg marken, och så ser man några smittor sticka upp ur molnen, så vi gick upp och tog lite kort:) sedan blev de utgång i Trollhättan, jag och Jocke satt i hans enorma husvagn och drack, spelade öl spel, lyssna på musik och snacka! Sedan tog vi bussen in, och stötte på vestasfolket på en gång, vi hängde med dom resten av kvällen, och fan vad alla dom var full:p de blev en hotell natt också! Så vi sov i Trollhättan, jag slapp åka till grästorp och Jocke fick sova i en riktigt säng;) min handledare visa även ett nytt sätt att sova på!
Vid tolv så stack vi till köpcentrumet där Junkyard hade utförsäljning och snowboard uppträdande, men var så mycket folk så vi gav upp, vi gick och käka lite sedan blev de husvagnen resten av dagen! Kika film/sova/käka så de var skönt att bara ta de lugnt, vid åtta nio körde jag hem till lilla stugan min och somna på en gång:)
Idag ska jag fixa mat, skriva rapporter, och träna,

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se