sanneback

Alla inlägg under augusti 2012

Av sanneback - 21 augusti 2012 21:22

Idag har praktiken gått fint! Lite lite att göra idag men imorgon blir de äntligen service, som ja längtar, eller egentligen borde jag inte de bara för att de kan vara ganska kladdigt och jobbigt! Men måste lära mig de alla fall! :) killarna tycker ja må få jobba lite! Dom är riktigt trevliga, trivs med dom alla fall!
De blev gymmet efteråt, lite över 7 kilometers löpning på 38 min! sedan rygg, mage och armar, tror ja gymma två timmar, skönt! Hitta en riktigt bra magövning också! Får se om träningsvärken kommer komma krypandes igen!? Men blev sent för middag, eller åt en sen lunch så var inte så hungrig, åt lite fil men lagade köttfärssås så har matlåda imorgon:)
Kom även ganska bra besked idag! Behöver inte flytta hem till mamma när jag kommer hem, fått mig en liten etta nära stan som jag ska bo i, Joel behåller lägenheten vi bott i nu! Så får vi se hur allt kommer bli, bra hoppas jag! :) fick fina bilder av han för en stund sedan också!

ANNONS
Av sanneback - 20 augusti 2012 19:49

Sitter på den lilla verandan på stugan och käkat en ägg macka och lite godis, mysigt har jag alla fall :)
Har varit på gymmet och kört ben & mage, plus löpning, skönt pass och konmer nog åter igen ha träningsvärk i benen! Hejja!
Igår så fixa jag och Jocke lite saker, ett bättre mobilskal till telefonen, som skyddar både fram och bak, vi hittade ett stort köpcentrum, så man kanske ska spendera lite tid i nån dag, se om man hittar nått roligare än de som finns i Östersund!
Praktiken idag har flutit på bra, imorgon blir de troligtvis service, äntligen! Kletit och kul komme de bli!
Nu ska jag faktiskt börja lägga mig, trött idag så får försöka få lite längre sömn !

ANNONS
Av sanneback - 19 augusti 2012 09:27

Oj vilken bra dag jag hade igår! Har inte skrattat så mycket på länge känns de som, åkt massa karuseller, käka gott och haft de bara bra! :)
Vi lyckades klämma ner fem stycken i en "båt" på flume ride, och de kändes som om den skulle sjunka, och dyblöt blev vi alla! Haha
Kom hem vid halv ett ungefär, men kunde inte sova superlänge så nu ska jag ut och gå en sväng, käka nå frukost sedan ska jag och Jocke fixa lite saker, kanske blir bio ikväll men vet inte om ja känner för de, vill komma i säng tidigt och så!
Ne nu ska jag ut och röra på mig!

Av sanneback - 17 augusti 2012 23:59

Ligger i sängen och kikar film, Jocke åkte för en stund sedan, vi har käkat och kollat film, skönt med sällskap, inte behöva vara själv:)
Idag har det gått toppen på "jobbet" , bytt en packning idag, sedan sluta vi tidigare, så jag la mig och sola en stund sedan blev de gymmet, sex kilometer på 30 min, mage och armar, skönt var de alla fall:)
Nu ska jag sova, äventyr imorgon :)
Fick även en söt hälsing hemifrån av mamma, söta abben !

Av sanneback - 16 augusti 2012 19:39

Är så glad över att jag åkte hit, spela roll om de kosta lite extra, långt hemifrån, vad fan de är min framtid de handlar om, och här har jag blivit extremt bra mottagen, och längtar så mycket tills jag får börja jobba, kommer trivas riktigt bra med detta yrke!:)
Idag så fick jag skåda när dom bytte växellådan, den väger ca 17 ton, inte små saker man talar om och de tar sin tid för att göra de! Satt och kolla på på andra verket som stod bredvid;)
Har även varit på gymmet, 6 kilometer och både rygg mage fick arbeta, min rumpa har jag en sjuk jävla träningsvärk i, kommer vara värre imorgon, kommer inte kunna röra mig i verket imorgon, har även ont i magen sedan igår:p men skönt är de,
Nu kikar jag på fotboll som är här vid campingen, ska lägga mig och kika film om en stund tror jag:)

Av sanneback - 15 augusti 2012 21:09

Idag har vi för de mesta varit på taket, underbart väder och utsikt! Kan inte ha bättre arbetsplats, (litsongan är inte långt efter) skönt! Sedan har vi skruvat åskledare,
Efter så la jag mig i solen två timmar, oj så skönt de var! Men de kom en husbil och ställde sig så de blev skugga där jag låg, så då gav jag upp och gick på gymmet en sväng:)
Sprang och körde ben, har redan ont i dom, mindre bra, hoppas jag inte behöver klättra imorgon! Är glad för att jag kan gymma, hur bra som helst! Slipper hitta en springväg här, plus få lyfta lite skrot så jag orkar med jobbet;) nu ska jag sova, hoppas på att jag får vara med när dom lyfter och byter växellåda! Inte små saker de handlar om, men får se! Nu ska jag sova, natt:)

Av sanneback - 14 augusti 2012 14:59

Andra dagen klar på vestas! Har mycket trevliga personer som jag är med! Vilket känns bra, värre om man bara känner sig ivägen :)
Min stuga är alla fall riktigt fin, känns alla fall bra att bo i den, speciellt när jag har fri tillgång till bad och gym :) gick och kika efter gymmet igår och de såg mycket bra ut! Ska dit ikväll och träna lite, behövs!
ska fixa nån mat också, kyckling gryta får de bli idag!
Ja må visa husvagnen Jocke bor i, skratta som fan när jag fick bilden! Haha stackaren kunde inte ens ligga utsträckt i den, :D

Av sanneback - 12 augusti 2012 20:29

Nu är jag äntligen framme, kört bil sedan åtta imorse, trött i huvudet! Men det har gått super bra! Runt 75 mil har de blivit, men vi har stannat mycket efter vägen och sträckt på oss:)
Längtar tills imorgon och se vad vi kommer att göra! Ska bli sjukt kul, och glad att jag åkte hit, fast de är en månad borta och långt hemifrån så kommer de gå bra, har Jocke två mil ifrån mig så de känns bra! Sedan ante är också här nere! Liseberg i helgen är spikat! :)
Jag vart glad också för att i stugans pris så ingår de gym och bad! Hur nice som helst! Blir träning här nere som vanligt vilket är bra :)
Nu ska jag bädda och fixa sedan sova!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se