sanneback

Alla inlägg under november 2011

Av sanneback - 15 november 2011 21:48

skola, segt att kliva upp efter fem men gick faktiskt ganska bra idag!

sover alltid på bussen upp till ström, har en liten kudde med mig som maja gjort åt mig för att det ska bli bekvämare, somna lyckas man inte alltid göra men vila,

på väg hem brukar man ofta hålla sig vaken just för att kunna somna på kvällen, läsa lite skolarbete också!
på skolan gick vi ingenom de man inte kunde i dom kapitel vi har prov på, så det vart en lättnad när man åkte hem, att man vet allt nu! bara att plugga in allt!


kom hem och lagade kasler med svamp, lök och göna avlånga saker, kommer fan inte på vad det heter! haha men typ bönor... sedan grädde, soya och sötsur sås i :) vart riktigt bra!

vart även tre lådor mat över så nu finns det lunch!
sedan drog jag på gymmet med anna, blev 30 minuters löppass, 5 kilometer totalt!
imorgon ska jag till jocke och plugga med anders, vi ska fixa klart så mycket vi kan med grupparbetet, så det blir klart! sedan kanske ellära!
ska se om jag kan trolla fram lite kort imorgon, ska se vad jag får till :)

nu sova


 


s.



Av sanneback - 14 november 2011 18:41

ska snart hoppa upp på cykeln och dra mot gymmet! bodypump på g!! ska bli skönt att röra på sig efter städ och plugg dag, rensa tankar och så!
imorgon bli det skola hela dagen, endast ellära b på schemat..
skulle slinga håret idag också, men hättan gick sönder så jag måste köpa en engångshätta för att kunna göra de
har extrem utväxt (tycker jag) så måste fixa den..

annars så är jag grymt sugen på att fota en massa, men vet inte riktigt på vad... naturen har jag tusen foton på men skulle vilja ha någon att fota för att få det bra och roligare! sminka upp någon och klä på snygga kläder för att sedan knäppa riktigt snygga kort! men vem ska man fråga? och det är inte alla som vågar ställa sig framför kameran och göra sig till , tycker själv att det är jobbigt om någon trycker kort på mig, då menar jag inte "festbilder" utan mer personliga bilder, hmm
aja nu ska jag dra vidare...

 


s.

Av sanneback - 13 november 2011 18:18

gårdagen vart lugn, skönt de med tanke på fredagen! så har inte så mycket mer att säga om de,

idag så vakna jag och joel runt niotiden, åt en god frukost sedan myst i soffan, har klämt in lite skolarbete också, kikat massor av tv, sedan drog jag på gymmet, och jag tog ut mig riktigt idag vilket känns extremt skönt efter denna helg! uppvärmning, löpning och nervarvning blev tillsammans 8 kilometer på 50 minuter ungefär!

blev överraskad att jag orka så mycket ändå men ibland måste man ta ut kroppen!
laga mat med herrn och nu tv resten av kvällen,


 


Imorgon blir det plugga i massor, ska göra klart alla kapitel i ellära b , göra en labb rapport på kopplingarna vi gjorde i fredags, plus engelska! behövde inte åka till skolan imorgon!


det blir även ett bodypump pass på kvällen! nu ska jag komma i form igen, har faktiskt, hemskt nog gått upp 7 kilo sedan i sommar, och det är inte kul! jag är inte petig egentligen, man ska vara nöjd med den man är! men jag är inte stor så därför syns det lite extra på mig, men jag mår inte bra när man inte får på sig jeansen man kunde ha för 3 månader sedan! så jag ska träna mer och äta kanske lite bättre och förhoppningsvis kommer jag att få på mig byxorna igen!
skulle aldrig banta för att gå ner dessa kilon, aldrig sluta äta, för svälta sin kropp är det sämsta man kan göra!
utan lite ändringar i vardagen, träna lite extra och käka lite bättre mat så kan man få kroppen att må bättre,

vilket är mitt mål :) man ska må bra !
nu ska jag vara lite mer social med hjärtat mitt


s.

Av sanneback - 12 november 2011 13:58

gårdagen var mycket trevlig, det skulle bli en lugnt kväll här hos oss, men det blev lite mer folk än väntat, men det gör ingen för det vart bra ändå :)


 


       


 


     


Idag är man lite seg, men helt okej, ska ut på en promenad snart hade jag tänk, ser skönt ut ute,
ikväll har det inte blivit något riktigt planerat, får se hur det blir,


s.

Av sanneback - 9 november 2011 20:47

vart är snön? förra året vid denna tid var det alla fall 1 meter snö och -15 minus... fast idag var det faktiskt lite kyligare idag än vad det varit, i strömsund var det till och med -1 minus... kanske snö påväg!
 
vill ha snö nuu!
annars så både igår och idag har vi svetsat, ganska så roligt men mindre lätt, pinnsvetts har vi gjort dessa dagar och det är svårt att få till det bra men de kommer väl med tiden.. dock så kom två svettsloppor innanför min helkroppsdräkt så jag har ett fint brännmärke på bröstet just nu, även på mitt ben där den gjorde sönder mina byxor också....men segt är också att man åker hem tio över fem bussen och kommer hem då kvart i sju typ...


imorgon blir det en kortare dag, dock hemma runt fem men skönare de, kan man alla fall äta middag i normal tid!

det ska även bli ett pass på gymmet, skönt att komma igång riktigt med träningen, men det är ju inte alls jämfört med basketen...saknar både sporthallen och baksetbollen! 


s.

Av sanneback - 7 november 2011 18:51

ska snart gå mot fristilen och så blir det bodypump! ska bli riktigt sköönt!
annars så har jag städat hela lägenheten, så nu är det fint, har även fått upp lamporna, äntligen! så det vart mycket bra, fick besök av cecilia, och tack för de! alltid skönt att få prata av sig lite!
imorgon skola, och kommer inte hem förns halv sju imorgon! lika onsdag !
annars så har jag läst lite engelska, ska göra mera sedan efter träningen, måste kunna orden!


bara två dagar av att ha varit hos mamma så ser min hy ut som skit igen :/ tål inte djuren alls, och katterna tror jag är värst och inte alls kul! vet att jag är allergisk mot djuren men inte trott att det ska vara sån stor skillnad att bo utan djur till att vara bland djur jag varit med i flera år! (trott att man kan "tåla" dom man haft uppisig hela tiden) men nu visar det verkligen sig att jag aldrig ska skaffa egna djur för mitt eksem mår inte bra av dom, tråkigt men sant...


s.

Av sanneback - 6 november 2011 21:31

igår på kvällen blev det kika så mycket bättre, och det vart en tidig kväll :)
sov till nio, käka frukost sedan blev det plugg, gjort klart gotlandsuppgiften och kikat lite på engelskan!
imorgon blev vi "lediga" så jag ska städa lite, plugga lite ellära och engelska!

cecilia kommer även förbi en stund, ska även köra ett bodypump pass! härligt!


joel har även fixat så jag ska få göra den tatuering jag velat länge, på fingret, ingen tatuerare i stan gör tatueringar på fingrarna! men på joels jobb så hade han en arbetskamrats tjej som tatuerar och ska göra den :D
vill även skriva en text av michael jackson, ted gärdestad eller phil collins, men vet inte riktigt vilken det ska bli, svårt för dom alla tre är duktiga skrivare och har många favoriter!


 
min enda tatuering jag har! klöstas koordinater, många kanske tycker det är töntigt och frågar varför, men klösta är något bland det bästa som finns och för att beskriva det bäst blev det såhär, och jag är riktigt nöjd över att jag gjorde den, ångrar den inte alls!


s.


Av sanneback - 5 november 2011 21:07

en sten från magen har försvunnit! sån lättnad!
så det har känts mycket bättre nu, och på måndag blir det skola och träning :)
gårdagen vart jag hos kim mest hela kvällen, åkte hem och somna på en gång, joel kom hem runt 5 imorse så öppna dörren åt han, somna om och gick upp runt halv tio, gick en promenad med abbe, åt frukost sedan somna jag om i soffan en timme! inte sovit supermycket denna vecka och tur det blev en riktig vila helg!
åkte till maja och gratta henne, hela 12 år !


nu kikar jag på så mycket bättre, och det blir nog en tidig kväll ikväll, trött!
det är alla fall riktigt härligt att vara i klösta! finns nog inge bättre ställe tycker jag, kan koppla av som bäst här :)
imorgon blir det plugga lite extra, komma ikapp och göra klart det som ska vara klart!

 


  


s.

Skapa flashcards