sanneback

Alla inlägg under juli 2011

Av sanneback - 6 juli 2011 19:36

gårdagen!


             


idag!


   


            


 

efter jobb blev det avkoppling vid vattnet! det har varit sjukt varmt, gick knappt att jobba...imorgon börjar vi tidigare för att sluta tidgare och förhoppningsvis inte behöva jobba mitt på dagen då solen är som högst! när vi satt och åt hoppade små fågelungar ut från ett bo, vilket jag inte tror ska ske, men dom har sitt bo precis vid matplatsen och då störde vi väl dom... tänk att fåglar kan vara söta dom också?!


 

 

vi stoppade tillbaka dom, hoppas att dom klarar sig!s. 

ANNONS
Av sanneback - 6 juli 2011 07:24

min kropp vill inte vara på topp... ont och känner mig hängig, hoppas att det går över snart! igår fyllde pappa år :) åkte dit och gratta han och maja hade gjort egen glass, riktigt gott var de! nu ska jag iväg och jobba....ser ut som att det kommer bli finväder, gruvar mig att stå i stekande sol!


 

s.

ANNONS
Av sanneback - 4 juli 2011 17:24

just nu händer det inte så mycket mer än att jag jobbar, sover och äter :)


 

s.

Av sanneback - 2 juli 2011 21:19

inte hänt så mycket i dag, jobba lite med joel och johannses, städat sedan så kom mimmi på middag :) chili con carne, vilket är sjukt gott och man äter det för lite! tur det blev över så kan jag käka det i skogen imorgon..kvällen fortsätter nog väldigt lugnt, mysa med herrn :)


s.


jag saknar min vän.

Av sanneback - 1 juli 2011 20:12

1 juli, och idag har jag satt lite plant, vart till stan med joel och handlat mat :)
ikväll gör vi inte mycket...första fredagen på länge som det inte dricks alkohol, och det känns riktigt skönt! dock finns det inte så mycket att göra i denna stad! så det är ganska tråkigt.. men vi har det mys ändå :)


     


s.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se