sanneback

Alla inlägg under juli 2011

Av sanneback - 17 juli 2011 20:39

fredag blev det utgång... och jag kunde inte hålla mig med att inte dricka innan stråket! aja, får köra en lugn augusti månad :) 


     

                     


   

           


mycket trevlig kväll, lördagen spenderade jag med hjärtat :) vi har nu kikat klart på alla harry potter filmer, så nu ska det väl bli bio framöver! vi mös med räkor och bröd plus chips! idag har vi varit till kälarne och grattat joels pappa :) nu ska jag snart sova, för imorgon blir det plantsättning, tror det blir bara imorgon för sedan är planten slut, dock kommer det 20.000 till på mitten av augusti! 


s.

ANNONS
Av sanneback - 14 juli 2011 22:40

börjar få ont i huvudet, tror jag druckit förlite vatten i denna värme! ska snart lägga mig, imorgon blir det jag som både öppnar och stänger, har nämligen ett barn imorgon som jag är själv med! kommer gå super, men vad hittar man på? vi får gå på en promenad och bara ta det lugnt så här innan ledighet :) kvällen har varit underbar! älskar detta väder, älskar klösta såna här sommarkvällar.


     

           


 

min tatuering, ja och jag älskar den också ! 


 

godnatt


s. j<3

ANNONS
Av sanneback - 14 juli 2011 18:14

imorgon är det sista dagen på dagis sedan är det två veckors ledigt :) dock blir det ju plantsättning någon dag... men det blir ju stråket snart och då ska jag vara där!

om en stund ska jag dra ut med kameran! och hundarna får följa med, jag går ner till bryggan och njuter av kvällsolen :) 


 

s.

Av sanneback - 11 juli 2011 21:28

hitta sytråd, dock satt jag inge länge för tålamodet tog slut... jag tog hundarna på en promenad istället :)


 

ska sova nu för imorgon öppnar jag, 


s.

Av sanneback - 11 juli 2011 13:11

har rast nu, känns ganska skönt att få vara med barnen igen, dock har vi bara sex ungar som går denna vecka och tre som jobbar, skönt med så få barn, kan man ta det lugnt och göra lite fler småsaker med dom :) efter jag stängt tänkte jag åka och köpa sytråd, har några kläder som behövs sys om lite.... kanske blir bra eller totalt misslyckat! det visar sig... nu ska jag gå och jobba igen, 


s.

Av sanneback - 10 juli 2011 18:43

jag och joel har kört harry potter maraton, snart går ju den på bio och vill friska upp minnet och försöka komma ihåg vad som hänt! men det tar sin tid att titta igenom varje film, med tanke på att dom är så lång! ikväll gör jag inte mycket, ska snart ta en springtur och lilla abbe får följa med idag, så han kanske blir trött till natten... hela veckan kommer jag jobba på litsongan, 9-17.30 blir det imorgon, efter de kanske jag åker och sätter lite plant! tjäna extrapengar gör ju inget! 

jag är även riktigt fotosugen just nu, men vet inte vad jag ska fota för något! 


 


s.

Av sanneback - 9 juli 2011 16:22

gårdagen vart mycket trevlig, åkte in till stan och var med sofia, löqen och joel :) vi drack lite och myste på sofias ballkong, sedan drog vi in till stan och gick på solo, satt och snacka, drack drink och hade det trevligt, idag har vi hämtat abbe som var hos mormor, sedan bara kika film typ :) ska snart sätta igång grillen och göra lite käk, får se vad det blir ikväll, men troligtvis framför tv:en! är trött!


 

från några veckor sedan! då jag var blond och fin i håret innan jag förstörde de!


s.

Av sanneback - 7 juli 2011 16:56

.... har ingen lust med något!! nu kommer en omgång till, hela min kropp känns som ett stort blåmärke som gör ont! spelar ingen roll om hur man rör sig, kläder eller rör på mig så gör det ont! jag önskar just nu att solen kunde försvinna ett par dagar, regna och vara kallt! då kan jag kurera med tabletter och kortisonsalva utan att oroa mig för solen! då kanske jag kan läka riktigt, men nu tar detta all kraft och jag är så trött och ledsen, jag brukar inte deppa ihop för detta, för jag vet att ja har problemet, men nu har jag inte varit helt bra på nästan tre veckor och det tär på huvudet, 


 

annars försöker jag jobba så gott jag kan, men det går knappt! imorgon skulle det bli sämre väder och jag bara hoppas på det! kanske man kan sätta lite mer än dom här dagarna som varit så varma, för nästa vecka är jag på dagis och kan inte sätta något mer, vilket suger med tanke på att jag tjänar dubbelt så mycket på att sätta plant än jobba där! för sätta på kvällarna efter jobbet kanske!


s.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se