sanneback

Alla inlägg under maj 2011

Av sanneback - 16 maj 2011 07:20

har inte lyckats skrivit någe i helgen... men det kommer senare, då blir det mest bara bilder, använt min kamera flitigt i helgen! men nu ska jag dra och jobba till 4 sedan blir det mest lugnt hela kvällen! 


s.

Av sanneback - 12 maj 2011 21:23

är så grymt sugen på att tattuera mig just nu! men man måste någ tänka två gånger innan man gör något med tanke på att du ska ha det hela ditt liv, måste fundera! 

annars så jobbar jag på, har nu nästa vecka och veckan därpå jobb varje dag, vilket är otoligt skönt, lika med i sommar så har jag alla fall 4 veckors jobb och jag är riktigt nöjd över de, men tanke på att jag bara hade 2 veckor i fjol :P
imorgon ska jag och joel kika på anna och pontus på balen, sedan blir det kanske grillning! lördag kika på bal igen men då är det skamman och hummer som ska gå, sedan blir det 20 års kalas :) det blir nog en bra helg med mycket att göra och trevligt sällskap !


nu ska jag se om jag kan få med joel i sängen så vi kan kika på film och mysa!  

måste försöka sova i tid också, rikigt trött :/
 

 
                ska drömma mig tillbaka till thailand och värmen inatt! 

s.

Av sanneback - 11 maj 2011 16:51

har så otroligt mycket tankar och funderingar om mitt liv just nu! 


                                                           somliga går med trasiga skor,


s.

Av sanneback - 9 maj 2011 21:13

gud vilket härligt väder det har varit idag, älskar det! synd att det skulle bli sämre i veckan och helgen :/ tråkigt, för det är såna här dagar man mår som bäst :)
det blev till och med grillade hamburgare till middag ute på altan idag, om det blir finväder imorgon också så blir det alla fall frukost ute på verandan! plus en löptur, det behövs verkligen, för mycket onyttigheter i helgen...
imorgon börjar mina nästan tre veckors jobb, vilket känns underbart! äntligen få jobba lite fasta tider, plus vara där jag trivs som bäst, 


här är skorna jag köpte i lördags, älskar adidas skor! sjukt snygga,

                             

köpte även två par jeans på vila för 300 kr, men ska sy om dom, lite långa och vida i benen :P  pluss ett par jeans shorts på veromoda för 150 kr !  

måste också säga att klösta är bäst i såna här dagar! finns nog inge ställe jag njuter så mycket av att vara på, kommer bo här någon gång i framtiden alla fall, med min egna familj, 


 
                           



s.  

Av sanneback - 8 maj 2011 21:29

gårdagen bjöd på trevligt folk och god mat :) plus lite dricka, eller ja man har ju mått bättre dagen efter! men jag hade det kul :)

                                                  
                                                  
    

                


       

             


           


   

                  


 
                                          

         

idag har man bara varit seg, jag och joel har kikat tv mest hela dagen,

112 luftens hjältar, riktigt bra och extra roligt att det är från östersund :)
nu ska vi lägga oss och kika film, sjukt trött och kommer nog somna extra skönt denna kväll, natt natt

s.

Av sanneback - 7 maj 2011 14:24

joel kom och hämta mig efter jobbet, for och handla sedan laga vi mat, kvällen gjorde vi inte så mycket, träffa jimmy, anna och pontus och bara dryga oss :P
idag har vi varit på stan, köpte lita saker så visar dom en annan dag :) ikväll blir det grillfest här! det skulle ju bli sol idag, men tydligen inte! men det går att grilla för de :P ha en trevlig kväll! :)


s.

Av sanneback - 5 maj 2011 21:26

dagen har varit jobbig, idag för fyra år sedan dog en underbar människa! sofia..

att åka tillbaka till graven idag var inte kul, men kände att jag var tvungen! och jag gjorde helt rätt, alltid skönt att lätta på sitt hjärta och tankar!  finaste ängel, 


                                              

                                                1990-2007


lite gladare grejer, fick jobba idag, även imorgon! känns skönt att ha något att göra någon vecka framöver, för på tisdag har jag två veckors jobb :)
i helgen åker jag till torvalla och joel :) vi ska mysa på fredag sedan blir det grillparty på lördag med härligt folk ! hoppas bara på att vädret blir vackert!

 


så här blev håret , det är mycket bättre än det otroligt blonda som blev efter tahiland :) tack erika ! nu fattas bara klippning också!
fick öven hem de jag beställde från nelly häromdagen, älskar jackorna!


    

 och en klänning fick följa med :) alltid bra att ha i sommar!    


nu ska jag ta och lägga mig, så jag orkar upp imorgon!
nattnatt 

s.

Av sanneback - 4 maj 2011 22:21

håret vart superbra! erika är sjukt bra på att färga, så nu är jag inte lika blond längre vilket passar mig lite bättre :P jag är nöjd, visar kanske det imorgon!

annars somna jag vid halv tio igår sedan så vakna jag vid elva, skönt med sömn, tror att det behöves :) fått undan alla kläder och skit sedan resan så nu kan man gå i rummet! plus så har jag haft träning...känns sjukt tråkigt att det är snart är slut med träningar, gillar laget extremt mycket! och så kanske man inte kommer tillbaka nästa säsong, fast tror jag kommer vara kvar! :P 

                    

                                          nu vill jag ha värme!

 

sitter och lyssnar på musik nu, funderar och funderar! undrar om jag ska åka till ås imorgon, till sofia, känns jobbigt men tror jag gör de, vill .

s. 

Ovido - Quiz & Flashcards