sanneback

Alla inlägg under april 2011

Av sanneback - 13 april 2011 00:25

har haft en superbra eftermiddag/kväll hos mimmi :) vi laga chiliconcarne och gud så gott det blev! det är så sällan man äter de, kommer laga det oftare alla fall! efter åkte jag och träffa joel en snabbis när han skulla lasta av, känns sjukt segt att vi inte kommer ses förrns fredag sedan den 1 maj... men bara att bita ihop<3


                       


abbe hade troligtvis magkatarr...så han ska först svältas i 24 timmar, sedan får han börja äta lite om dagen och se till att han får i sig vatten! jobbigt att vi åker och han ska vara sjuk... hoppas bara att mormor tar hand om honom och inte ger han för mycket mat som hon alltid gör :P men nu måste hon hålla i detta för att han ska bli bra! min mormor är en djurvän till 1000 och hon fixar det :)


fick en låt av mimmi som spelades på en kompis minnsesstund och begravning... sofia... lyssna på den i bilen på väg hem och det kändes tungt, hon var den mest underbaraste och härligaste människan.. och helt plötsligt vara borta?! 

så för att få av mig känslorna och kunna sova så tog jag på mig springkläderna och kuta! 


s.

ANNONS
Av sanneback - 12 april 2011 13:31

nu har abbe blivit ännu sämre, han har spytt hela natten och morgonen! och det har varit blodblandat vilket är midre bra... så magnus åkte nyss in med han på djursjukhuset och jag hoppas verkligen att det är lugnt och att det kommer gå över innan vi åker! inge kul med en sjuk hund nu när det är bara 3 dagar kvar!

har städat här hemma, känns skönare att packa i ett städat rum och komma hem till ett städat rum också, nu ska jag nog ta och springa av mig lite oro och sedan bär det av till stan och mimmi :) men måste på apoteket innan, börjar redan känna av pollen och det är de värsta jag vet.. så det är pollenmedicin jag ska handla och börja knapra tills sommaren är slut! 


s.

ANNONS
Av sanneback - 11 april 2011 22:23

träningen gick bra, sista dagen med våran tränare vi haft i 4 år tror jag... men vi har fått en ny som är riktigt bra och jag deppar inte för de, det jobbiga är att jag kanske inte kommer spela nästa år och det känns riktigt tråkigt :/  för basket är något jag älskar att hålla på med, och det känns tråkigt att behöva sluta, men jag måste ta och börja plugga annars kommer jag ingen vart!!

så ska även söka sjuksköterskeprogrammet också, men vet inte alls hur det kommer bli, men måste fixa de innan jag åker för sista anmälningsdatumet är den 15 april! och det är så mycket som ska göras och jag har ingen koll alls på vad :/


 och abbe har typ blivit dålig, han spyr och äter inte riktigt så det känns mindre bra nu när man åker snart, om han spyr imorgon så åker vi in med han på djursjukhuset så får dom kolla upp de! men vi hoppas att han är som han brukar vara imorgon :)   

kikar på bb nu och sedan blir det sängen, imorgon ska jag börja packa sedan ska jag käka middag med mimmi :)


natt s.

Av sanneback - 11 april 2011 19:32

har varken suttit vid bloggen eller på facebook för att jag har bara inte orkat, kännts riktigt bra och skönt att bara släppa allt för några dagar :)
helgen har varit bra och mysig, jag, joel anna och pontus gick ut i fredags, hade det mycket trevligt :) lördag och söndag blev det mycket lugnt med joel!


idag så har jag äntligen köpt mig en resväska :P


     


snygg va? haha den kosta 1696 kr på accent i stan, jag köpte denna för att inte så många har den (tror jag) sedan att den var lite roligare än en svart! men det är dyrt med en redig väska, men lika bra att köpa en riktigt och ha den flera år istället för att köpa den för halva priset och den håller 2 resor... jag är nöjd!

det är nu bara 4 dagar kvar och jag är fan nervös :S men det går nog bra :)

mamma är just nu magsjuk och vill verkligen inte ha det! bara för att blir man väl sjuk på torsdag kväll och man åker fredag morgon... peppar peppar! 


känns lite segt för idag åkte joel och jobba, han kommer vara borta hela veckan, sedan kommer vi kunna synas typ tre timmar innan jag far på fredag morgon sedan syns vi inte förrns 1 maj! lång tid men det kommer gå fort tror jag, nu ska jag stcka och träna :)


s. 

Av sanneback - 7 april 2011 17:52

nu har jag spacklat igen hålen på lådorna så jag kan sätta dit dom nya handtagen :) det ska målas en gång till sedan så är byrån klar! är riktigt nöjd faktiskt...
jobbat idag, och det var riktigt tungt för vi har varit inne hela dagen och barnen tillslut klätrar på väggarna och bara skriker så huvudet är helt slut! så att komma hem och sitta i lugn och ro är extremt skönt efter en sån här dag :P


nu är det bara 8 dagar kvar till vi åker och jag har inte köpt någon resväska än :O kikade runt lite igår och dom är riktigt dyra...vissa kostar runt 2000 kr :P fast det är ju en investering man gör och förhoppningsvis håller dom ett tag! tror jag ska köpa en röd med värdskartan på! snygg var den alla fall :)


                                   


nu ska jag ta och åka och hämta mina saker från hm, sedan kommer joel och då vill jag se på bigbrother och efter de blir det träning :)

Av sanneback - 6 april 2011 16:38

idag har jag och joel varit på stan :) vi käka först på åhlens sedan så mös vi med fika på törners, sjukt gott :) nu ska jag ta och byta om sedan åka på träning! 


s.

Av sanneback - 5 april 2011 19:46

jobba till fyra idag, och dagen gick extremt fort vilket var mycket skönt :), 

så ikväll har jag hälsat på pappa en sväng, hämtat lite saker som jag saknade... ska dit och käka middag innan jag åker också! 

är ledig imorgon, och så ska jag in till stan och köpa en resväska, vilket jag verkligen behöver! men vad ska man köpa för någon? får se vad staden har att bjuda på :) nu ska jag ta och gå på gåbandet en stund, behöver röra på mig! 


skickade nyss in ansökan om att plugga på krimoinologprogrammet också... det var superhöga intagningspoäng i fjol, men får se, har ju även sökt till vindkraftstekninker men söker heldre för mycket än för lite!


s.

Av sanneback - 5 april 2011 08:39

10 dagar kvar tills vi åker till thailand! är riktigt nervös med tanke på allt som har hänt där nu, översvämningar, dödsfall, farliga duschar så känns det sådär att åka, men jag längtar efter sol och bad vilket jag hoppas på att man får! och att ett 5 stjärnigt hotell har koll på vatten och el.... 


klev upp en halvtimme extra för att gå ut och springa! mycket skönt för nu är all snö borta på vägen, 2 plus och sol, en bra start på dagen.


Nu ska jag gå och jobba :)


s.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se